Drumles in Breda

bij Drumstudio 106

hedendaags drummen met elektronica

Hedendaags drummen, ook met elektronica

Voor drummers van 5 tot 85 jaar

Voor drummers van 5 tot 85 jaar!

.

Centrumlocatie

Centrumlocatie

Altijd privéles

Altijd privéles

drumles met opname faciliteiten

Drumles met opnamefaciliteiten

Drumstudio 106 in Breda staat voor drumles van een ervaren docent, in een professionele setting. Docent en leerling spelen elk op een compleet uitgerust drumstel. Standby opnamefaciliteiten leggen desgewenst een stuk les vast. Handig om thuis nog eens te beluisteren. En om ter plekke als ‘spiegel’ van je spel te dienen –  een beproefde methode bij Drumstudio 106. Onder enthousiasmerende en deskundige begeleiding ga je gericht aan de slag en maak je snel progressie. In elke gewenste stijl: rock, pop, funk, jazz, disco, hiphop of soul. Conservatorium ambities? Drumstudio 106 biedt een speciaal opleidingstraject, afgestemd op huidige toelatingseisen.

 

 

 

Hybride drummen


Drumstudio 106 speelt in op de trend van hybride drummen: akoestisch drummen aangevuld met elektronica. Leer hoe je je drumpartij inkleedt en extra kleur geeft met sounds van nu. Tot je beschikking staan onder andere een Nord drumsynthesizer en een Roland SPS samplepad.

hybride drummen in breda bij drumstudio106

Gratis en vrijblijvend een proefles volgen?

Vul het formulier in en krijg binnen 24 uur antwoord

Privacy

Al 16 jaar een begrip in Breda

Drumstudio 106 is al 16 jaar een begrip in Breda. Sommige leerlingen vinden hun weg naar conservatoria en het bandcircuit. Voor anderen geldt drummen bij Drumstudio 106 als een stuk ontspanning en zelfontplooiing. Drijvende kracht Peter van Middelkoop volgde onder andere lessen bij Hans Cleuver, slagwerker van wereldformatie Focus en oprichter van Drumschool Cleuver in Den Haag. Vervolgens gaf Peter van Middelkoop zelf les op deze hotspot in drumland, evenals op muziekschool Son- en Breughel, om in 2003 te starten met Drumstudio 106. Op projectbasis verzorgt hij drumlessen tijdens de carrouselcursus van De Nieuwe Veste en op basisscholen in Breda.

 

Drumles breda
drumles breda

Centrumlocatie in Breda

Drumstudio 106 bevindt zich op een paar minuten lopen van Breda centrum. Niets houdt je tegen om je les, of die van je kind bijvoorbeeld, te combineren met even shoppen of een terrasje. Parkeren kan zonder problemen in de Boschstraat (eerste kwartier gratis) en omliggende straten.

 

Lesmogelijkheden en tarieven

Bij Drumstudio 106 krijg je op jaarbasis 42 privélessen van 30 minuten verdeeld over 12 maanden.
Dit kost per maand € 61,50 tot 21 jaar (BTW vrij) en vanaf 21 jaar € 73,50 (inclusief 21% BTW).
Dit komt neer op respectievelijk € 17,50 en € 21,- per les.
Een halve lestijd is ook mogelijk, bijvoorbeeld één keer in de twee weken 30 minuten of één keer per vier weken een uur. Je betaalt dan het halve maandbedrag.

In principe heb je les op een vast tijdstip. Kun je een keer niet, dan is het mogelijk de les op een ander moment in te halen. Drumstudio 106 stelt zich flexibel op, ook als je gedurende het lesjaar van lestijd wilt veranderen.

Een losse les van 30 minuten kost € 25,- (€ 30,- inclusief BTW)
Een losse les van 60 minuten kost € 50,- (€ 60,- inclusief BTW)

Een les cadeau doen? Dat kan natuurlijk. Drumstudio 106 zorgt voor een mooie cadeaubon.